Оперативний контроль використання палива в парогенераторах - Чепурний, М. М.; Попов, О. Я.; Пішеніна, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано розрахунки для визначення коефіцієнтів надлишку повітря, втрат від хімічної неповноти згорання палива і втрат з відхідними газами в парогенераторах. Побудовано номограми для визначення цих величин.