Квазіоптимальний закон зміни кутової швидкості обертання вала ротора електродвигуна постійного струму послідовного збудження системи електропривода трамвая в режимі сталого навантаження - Мокін, Б. І.; Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано квазіоптимальний закон зміни кутової швидкості обертання вала ротора електродвигуна постійного струму з послідовним збудженням системи електропривода трамвая, який враховує обмеження кутової швидкості за номінальним значенням. Запропоновано спосіб вирішення проблеми недовиконання програми роботи електропривода, спричиненого цим обмеженням.