Розроблення тестів для контролю знань і умінь студентів технічного ВНЗу з теми "Диференційні рівняння" - Бондаренко, З. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Будь-який контроль повинен наперед проектуватися. Існують певні принципи, що забезпечують ефективність контролю. Принципове значення мають принципи достовірності і надійності. В статті показана оброблення даних тестового завдання для студентів вищого технічного закладу з теми "Диференціальні рівняння".