Нормалізована лінійна інтерполяція при моделюванні руху по сфері у багатовимірному просторі - Юдін, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто сферичну лінійну інтерполяцію та умови її заміни на нормалізовану лінійну інтерполяцію шляхом збільшення кількості вузлів інтерполяції з похибкою, яка не перевищує задану.