Реалізація технології "живих сторінок" в Maple, MathCAD, Excel - Михалевич, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано аналіз середовищ Maple, MathCAD, Excel з точки зору ефективності застосування для розробки електронних підручників з "живими сторінками". Приведено Maple-програму, яка дозволяє дістати всі математичні викладки у разі знаходження границі для будь-якого прикладу з невизначенністю типу e. Стверджується, що вирішуючи подібного класу задачі, Maple залишається поза конкуренцією