Дослідження зміни жорсткості через появу тріщин залізобетонних балок при статичних довготривалих навантаженнях - Моргун, А. С.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено вплив зміни жорсткості на переміщення через появу тріщин залізобетонних балок та доцільність врахування повзучості бетону на перерозподіл зусиль за умови довготривалих навантажень.