Про формування професійної спрямованості студентів технічних ВНЗ у процесі вивчення теорії ймовірностей - Хом'юк, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Робота присвячена проблемам і перспективам використання ігрових занять в процесі вивчення теорії ймовірностей для підвищення рівня формування професійної спрямованості студентів вищого технічного закладу. Розроблено та експериментально перевірено критерії оцінювання формування професійної спрямованості на підставі педагогічного експерименту.