Керування властивостями цифрових частотно-залежних перетворювачів диференціювального типу системи керування - Ситніков, В. С.; Літовченко, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз досяжної точності відтворення частотних характеристик диференціювальних фільтрів. Визначено границю точності відтворення АЧХ. Показано можливість керування властивостями диференціювальних фільтрів, запропонованих для роботи в системах реального часу.