Слабкі множини як альтернатива нечітким множинам в моделюванні невизначених параметрів складних систем - Мокін, Б. І.; Камінський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано аналіз недоліків, властивих теорії нечітких множин, як засобу моделювання невизначених параметрів складних систем. Показано, що значної частини цих недоліків можна уникнути, якщо замість нечітких множин використовувати введені в роботах авторів слабкі множини. Показано, як можна моделювати невизначені параметри складних систем за допомогою слабких множин.