Оптоелектронні засоби паралельної бітової комутації - Лисенко, Г. Л.; Ашраф, ИМ Алькейсі; Просоловський, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто проблему ефективного використання смуги пропускання волоконно-оптичних ліній зв'язку. Представлено різні формати пакетів даних в технології мультиплексування за довжиною хвилі, а також проаналізовано їх особливості.