Ідентифікація закономірностей теплообміну за умов невизначеності вхідних даних - Ткаченко, С. Й.; Резидент, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано доступну експериментально-розрахункову методику визначення коефіцієнтів тепловіддачі від твердої стінки до складних нестабільних в часі органічних сумішей в умовах природної і вимушеної конвекції при різному геометричному виконанні поверхні теплообміну.