Управління процесом експертного оцінювання при визначенні фінансового стану підприємства - Азарова, А. О.; Рузакова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано визначати ваги коефіцієнтів, що застосовуються для оцінки фінансового стану підприємства, за допомогою експертів, знання яких є базовими аспектами у побудові системи підтримки прийняття рішеннь. Оцінено узгодженість думок експертів із використанням коефіцієнта конкордації та критерію Пірсона. Доведено адекватність запропонованої методики.