Оптоелектронні комутатори на приймально-випромінювальних матрицях для комп'ютерних мереж типу AON - Даду, Мотаз; Лисенко, Г. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено структуру оптоелектронного комутатора, представлено та досліджено математичну модель, розроблені рекомендації щодо створення комутаторів для AON