Координація функціонування технологічних дільниць цукрового заводу з урахуванням задач прогнозування - Ладанюк, А. П.; Заєць, Н. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто задачу уніфікації процедури координації для технологічних комплексів на прикладі технологічного комплексу цукрового заводу. Запропоновано метод ухвалення оперативних рішень з використанням нечіткої логіки. Метод направлений на узгодження розв'язків за рівнями в багаторівневій ієрархічній системі.