Використання методів імпульсної хронопотенціометрії при вимірюванні концентрації важких металів - Татарінов, А. Е.; Суровцев, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Теоретичні положення методу інверсної хронопотенціометрії дозволяють використовувати імпульсні методи аналізу. Показано, що застосування імпульсних методів інверсної хронопотенціометрії збільшило чутливість приладів у 10 разів.