Вдосконалення системи температурного контролю робочих еталонів вольта - Яцук, Ю. В.; Барило, Г. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано використовувати напівпровідникові кремнієві сенсори з модуляцією вимірювальних струмів в системі контролю температури робочого еталону Вольта. Проаналізовано метрологічні властивості цього каналу температурного контролю. Подано основні особливості практичної реалізації та результати експериментальних досліджень макету прецизійного цифрового термометра з напівпровідниковими сенсорами.