Cинтез вимірювальних кіл універсальних квазізрівноважених частотно-варіаційних вимірювальних систем динамічних об'єктів - Бурбело, М. Й.; Володарський, Є. Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблені структурні схеми універсальних вимірювальних кіл, принцип дії яких оснований на перетворенні паралельного перенесення комплексної площини.