Стабілізація динамічних характеристик контура регулювання частоти обертання дизель-генератора при паралельнії роботі генераторів - Дворак, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Вирішено задачу стабілізації динамічних характеристик системи автоматичного керування частоти обертання дизель-генератора в умовах паралельної роботи його з іншими генераторами за використанням регулятора ковзного режиму і фази-регулятора. Спроєктовано контур регулювання розподілу активної потужності між генераторами, що працюють паралельно на споживача.