Оцінка затрат на утилізацію теплоти відхідних газів паливновикористальних установок - Чепурний, М. М.; Ткаченко, С. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонований графічний метод для визначення капіталовкладень і річних приведених затрат на водо- і повітропідігрівні утилізатори теплоти відхідних газів