Побудова СППР зі стратегічного управління підприємством на базі апарату комплексної цільової програми - Азарова, А. О.; Форонова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено КЦП та структурну ієрархічну модель формалізації СППР зі стратегічного управління підприємством. Вона базується на використанні методу ієрархічного цільового оцінювання альтернатив, тобто визначенні відносних коефіцієнтів впливу виконання того чи іншого проекту на досягнення головної цілі - ефективного господарювання. Для визначення цих показників здійснюється декомпозиція головної цілі і побудова експертами ієрархії цілей.