Синтез структури системи технічного діагностування тягових електричних двигунів трамвая - Мокін, Б. І.; Жуков, С. О.; Розводюк, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель, на основі якої синтезовано структурну схему системи для технічного діагностування тягових електричних двигунів трамвая