Екологічні та економічні аспекти створення ПАЕС - Мокін, Б. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Висвітлено екологічні та економічні перспективи доповнення ЕЕС акумуляторами енергії класу ПАЕС. Запропоновано функціональні схеми комплексів ВЕС-ПАЕС та економіко-математичні моделі для їх аналізу.