Пірамідальне просторово-зв'язане препарування та його прикладна реалізація - Кожем'яко, В. П.; Яровий, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
В контексті дослідження проблеми розпізнавання образів, запропоновано спосіб пірамідального узагальненого просторово-зв'язаного препарування та його апаратна реалізація для обробки сигналів. На основі проведених досліджень та отриманих результатів моделювання наводиться порівняльний аналіз запропонованого способу з відомими.