Метод та система неперервного контролю технічного стану розподільної мережі напругою 6 - 35 кВ - Кутін, В. М.; Вашковський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядається методика неперервного контролю технічного стану розподільної мережі напругою 6 - 35 кВ та визначення працездатності мережі. В якості інтегрального показника технічного стану ізоляції пропонується використовувати динамічну характеристику активного опору ізоляції розподільної мережі відносно землі