Інтенсифікація теплообміну та термостабілізація біореакторів - Ратушняк, Г. С.; Джеджула, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні недоліки відомих біоректорів і задачі, що необхідно розв'язати для термостабілізації та інтенсифікації теплообміну в біореакторах. Запропоновано конструкцію реакторів для розв'язання поставлених задач.