Реагентне перероблення та хроматографічний контроль вторинних розчинів пестициду "Фентіурам" - Ранський, А. П.; Сандомирський, О. В.; Петрук, В. Г.; Петрук, Г. Д.; Васильківський, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонована і реалізована нова технологія утилізації пестициду "Фентіурам" методом відновного комплексоутворення й обробкою його препаративної форми сульфідно-лужним розчином. Приведено результати кількісного визначення продуктів його переробки у вторинних водних розчинах методом газорідинної хроматографії і високоефективної рідинної хроматографії.