Формування математичних моделей вимірювальних систем установок симетрування - Бурбело, М. Й.; Бабенко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримано математичні моделі побудови вимірювальних систем установок симетрування за двох підходів симетрування напруги в вузлі приєднання споживача: використання компенсаційних установок симетрування і установок з пофазним керуванням симетрувального трансформатора