Ділова гра як активний метод дистанційного навчання дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» - Мокін, В. Б.; Мокіна, Т. Н.; Слободянюк, О. В.; Боцула, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методику проведення дистанційної ділової гри з інженерної та комп’ютерної графіки. Гру реалізовано на базі можливостей системи дистанційного навчання eLearning Server 3000.