Моделювання процесу випалювання цегли - Москвіна, С. М.; Ковалюк, Д. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз математичних моделей процесу випалювання. Розроблено математичну модель для визначення оптимального температурного режиму випалювання виробів.