Контроль параметрів температурних напорів в одно- та багатофазних середовищах - Ратушняк, Г. С.; Джеджула, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні задачі та проблеми, що виникають в промислових реакторах без автоматизованого керування. Запропоновано принципову схему контролю та керування температурними напорами для вирішення поставлених задач. Розраховано економічний ефект від впровадження системи.