Моделювання інтенсивності теплообміну до багатокомпонентних органічних сумішей - Ткаченко, С. Й.; Резидент, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведені результати математичного і фізичного моделювання процесів тепловіддачі від поверхні нагріву до суміші органічних речовин. Запропонована методика для визначення коефіцієнтів тепловіддачі до багатокомпонентних органічних сумішей з метою ідентифікації математичної моделі теплообміну і гідродинаміки в підсистемі термостабілізації системи біоконверсії органічних відходів.