Підвищення ефективності керування дискретними потужностями конденсаторних установок в електричних мережах промислових підприємств. - Демов, О. Д.; Войнаровський, А. Ж. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблена математична модель оперативного керування дискретними потужностями конденсаторних установок, що дає можливість більш ефективно їх використовувати в електричних мережах промислових підприємств. Аналіз вказаної моделі проводиться з допомогою принципів динамічного програмування, що підвищує точність керування.