Аналіз втрат потужності в електричних мережах за умов несиметрії та несинусоїдності напруг і струмів - Бурбело, М. Й.; Бабенко, О. В.; Бурбело, С. М.; Мельничук, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано кількісні співвідношення для визначення втрат електричної енергії в лініях електропередач за умов несиметрії напруг та навантажень і несинусоїдності для лінійних та нелінійних навантажень.