Економічні еквіваленти реактивної потужності (ЕЕРП) та їх використання - Рогальський, Б. С.; Нанака, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано формули для розрахунку економічних еквівалентів реактивної потужності та основні напрямки використання ЕЕРП.