Сучасні підходи до проблеми формування та використання капіталу - Козловський, В. О.; Нелюба, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовані сучасні підходи до проблеми формування та використання капіталу, які передбачають створення сприятливих умов для залучення заощаджень у фінансовий сектор з метою використання їх у інвестиційній діяльності підприємств та накопичення капіталу на інноваційній основі.