Аналіз параметрів системи «тиристорний регулятор напруги — асинхронний генератор» як елемента навантаження приводного блоку під час випробувань - Маренич, К. М; Бурлака, О. М.; Василець, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Встановлені стани та відповідні до них параметри системи «тиристорний регулятор напруги — асинхронний генератор» стосовно до процесу навантажувальних випробувань приводних блоків скребкових конвеєрів.