Контроль імпульсних змін значень параметрів стохастичних диференціальних систем. - Приходько, С. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянута можливість застосування дискримінантної процедури Фішера та узагальненого методу моментів для контролю імпульсних змін значень параметрів стохастичних диференціальних систем.