Моделювання за методом граничних елементів взаємодії біпірамідальних паль з основою - Моргун, А. С.; Демчук, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано методику розрахунку за методом граничних елементів тривимірної просторової задачі системи паля-підвалина.