Аналіз імпедансних властивостей комбінованого світлоприймального оптонегатрона - Філинюк, М. А.; Швейкіна, С. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель комбінованого оптонегатрона на біполярному фототранзисторі, проведено дослідження впливу інтенсивності оптичного випромінювання на основні імпедансні характеристики комбінованих транзисторних оптонегатронів у діапазоні частот, де вони є потенційно-нестійкими.