Рекомендації по проектуванню радіовимірювальних перетворювачів магнітного поля - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На основі фізичних процесів перетворення енергії у мікроелектронних радіовимірювальних перетворювачах магнітного поля розроблено показники енергетичної ефективності. В якості оптимальної конструкції рекомендовано біполярну конструкцію з активним індуктивним елементом, яка забезпечує ККД — 75 %, чутливість — (5—8)·103 Гц/мТ, мультиплікативну похибку — 0,24 %, адитивну — 0,13 %. Узагальнений показник технічного рівня розроблених магнітних радіовимірювальних перетворювачів у 1,68 рази кращий в порівнянні з наявними пристроями.