Стабільні діапазонні автогенератори на варикапах - Кононов, С. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз вибірної системи діапазонних автогенераторів радіоприймальних пристроїв. Наведено підходи до розрахунку додаткових конденсаторів забезпечення термокомпенсації діапазонних автогенераторів на варикапах. Отримані аналітичні співвідношення можна використати для розрахунку опорних діапазонних генераторів супергетеродинних приймачів.