Обробка сигналів за допомогою вейвлет-перетворення - Кондратенко, Н. Р.; Куземко, С. М.; Ткачук, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано підхід до побудови систем обробки сигналів з використанням вейвлет-перетворення на основі експериментальних даних за допомогою нечітких логічних систем з інтервальними функціями належності.