Оцінювання ефективності алгоритмів мультиобробки масивів даних - Мартинюк, Т. Б.; Хом'юк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано вибір коефіцієнта узгодження пари «структура-алгоритм» в якості критерію ефективності для алгоритмів мультипідсумовування елементів векторного масиву даних. Проаналізовано особливості паралельних алгоритмів мультиобробки, а саме, алгоритмів логарифмічного, рекурсивного підсумовування та з використанням різницевих зрізів.