ГТУ-ТЕЦ з регенерацією теплоти відпрацьованих газів - Чепурний, М. М.; Медведєва, А. В.; Колесник, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Викладено результати порівняльних розрахунків газотурбінних теплоелектроцентралей і опалювальних котелень однакової теплової потужності. Обґрунтовано доцільність застосування таких теплоцентралей.