Мікрохвильовий вимірювач жирності молока - Скрипник, Ю. О.; Шевченко, К. Л.; Яненко, О. П.; Перегудов, С. М.; Осадчий, В. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто установку для безконтактної експрес-реєстрації жирності молока. За рахунок введення нових елементів і зв'язків забезпечено пропорційну залежність між вихідною напругою і показником жирності молока. Це дозволяє підвищити точність і надійність вимірювання.