ПРОФЕСОРУ А. Ф. ПОНОМАРЧУКУ — 80 РОКІВ - колегія, Редакційна (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2005)
14 липня виповнилося 80 років від дня народження Анатолія Федосійовича Пономарчука — доктора технічних наук, професора, професора кафедри газопостачання та інженерного забезпечення будівництва.