ВИКОРИСТАННЯ МОДИФІКОВАНОЇ МІР-ПІРАМІДИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ PARALLAX MAPPING - Романюк, О. Н.; Дудник, О. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2018)
Виконання рельєфного текстурування з використанням технології parallax mapping вимагає значних обчислювальних затрат на трасування видового вектора. Запропоновано метод трасування видового вектора з використанням модифікованої MIP-піраміди карти висот, що дає можливість істотно підвищити продуктивність parallax mapping.