РОЗВИТОК ПОВІТРЯНИХ ЛІНІЙ ЕЛЕКТРОПЕРЕДАЧІ З ЗАСТОСУВАННЯМ ВОЛОКОННО-ОПТИЧНИХ КАБЕЛІВ - Черкашина, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2018)
Обґрунтовано доцільність застосування волоконно-оптичних кабелів при розвитку повітряних ліній електропередачі, що дозволить розширити функціональні можливості об’єкта за рахунок створення систем моніторингу параметрів ліній та автоматизованих систем диспетчерського керування.