ВНУТРІШНЄ СИМЕТРУВАННЯ ОДНОФАЗНИХ ЕЛЕКТРОПРИЙМАЧІВ ТА ВИРІВНЮВАННЯ ЇХ ГРУПОВОГО ГРАФІКА НАВАНТАЖЕНЬ - Терешкевич, Л. Б.; Хоменко, А. А.; Бандура, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2018)
Досліджено впливи рішень із зсуву індивідуальних графіків однофазних навантажень на формування групового графіка навантажень і на несиметрію електричного режиму і розроблені рекомендації, які враховують взаємозв’язки між зазначеними задачами.