ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАРБАМІДОФОРМАЛЬДЕГІДНОГО ТЕПЛОІЗОЛЯЦІОНОГО МАТЕРІАЛУ З ВИКОРИСТАННЯМ МІНЕРАЛЬНИХ НАПОВНЮВАЧІВ - Унковська, В. В.; Римар, Т. Е. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2018)
Досліджено властивості блокових теплоізоляційних матеріалів, виготовлених на основі карбамідоформальдегідного зв’язуючого і гранульованого наповнювача на основі рідкого скла, отриманих хімічним спінюванням з використанням різних мінеральних наповнювачів. Вивчено вплив наповнювачів на щільність, межу міцності при стиску і при згині і на структуру блоків.